Sko galen

kom hem från Allum för en stund sen, Anna är hemma nu igen så hon och Matilda skulle dit och kolla och jag behvöde handla mat så hängde med, var ju inte meningen att man skulle köpa något men...

blev ett par koppar färgade pumps, det var rea så inte hela världen ;)




Vi hittade gött snygga brills ;D hahah






Skorna jag köpte när jag va på allum med Maria igår,,,




tröja från h&m




Bilder från middagen i fredags :)

älskling steker kyckling!



Älsklingen och Max


pojkarna





Lite bilder från HLR lektionen



lille Vidar!




Tuff dag

igår va en galen dag, började med att man åker till Max me killen och carl, och börjar dricka och gör en as go middag ;) sen åker vi hem till mig vilket va helt oplanera, så kommer även Josefin och Jenny(tror jag, kmr inte ihåg va hon hette :o )  så drak vi här å hade sköj, sen skulle i till en krog som ligger 10 min här ifrån men nej då fick man inte komma in fr man hade druckigt liiiiiite för mycket haha, det hela slutade med att jag gick i strumplästen hem och Oscar gick och prata med mamma i telefon eftersom jag skällde bara på henne när vi prata! haha + grannarnas klagomål som vanligt!

idag har ja iaf vart på allum med maria och shoppat smink ett par platta stövlar och en randig tröja ;)

egentligen skulle jag och hjärtat gått på bio men e så jävla seg så vi ska nog köpa kinamat å mysa här hemma ist :)



Besviken med stort B!

Besviken på precis allt nu! tror det är en bieffekt för jag är så trött har inte kunnat sova har en klump i magen!

Men men vem hinner bry sig idag, imorgon, om en vecka?

imorgon ska ja upp kl 6 har ja bestämt mig annars kmr ja aldrig upp om ja ligger och drar mig så tidigt på morgonen, sen ska jag till APskolan efter intervjuen å ha massa bajs lektioner :( buhu, skolan är det sista man vill ha nu. skulle kunna stanna i min säng i evigheter! bara ligga och filosofera skulle vart hel okej för mig!

glömde min mössa i skolan också, hade ganska kul på hlr alla andra typ dregla väldigt mycke! har lite kkort som kmr upp på både hlr och mössa imorgon! men nu ska ja försöka sova, om det nu går!
Det märker vi!

peace out!

Trött som en iller,,,

har fixat på projektarbetet har hunnit trycka i mig typ 3 eller 4 munkar också!

nu är jag gött trött och ska upp typ halv 7 imorgon så ska lägga mig snart har ingen ork kvar typ.

Ska bli fett gött me helg asså!  håll tummarna för intervjun imorgon

Saknar min älskling!!!!!!!!

nu ska ja äta en till munk sen ut i snön med Nisse sen blir det läggdags!

KRAAAMIS HEJ!

herreguuud vilken stress!

är hemma en snabbis för att gå ut med vovven och så sen skall jag tillbaka till skolan och ha HLR (hjärt,lung räddning) på barn lektion, alltså vi skall lära oss hur man gör HLR på spädbarn och äldre barn, heimlich och så vidare ska nog bli kul ;)

har bokat en tid med en kvinnlig läkare angående vårat projektarbete Mötet är kl 8 imorgon bitti och det är en bit att åka så en jädrans tidig morgon blir det imorgon!
och hoppas på att det nu ska bli klart i tid! alltså på onsdag!
men det är bara att vänta och se, det blir nog inget livlig helg utan en plugghelg! tråkigt känns som livet bara består av sådana helger, men nu ä det slutspurten och inte så långt kvar, tar ju faktiskt studenten 4 juni :D

vi har fått våra studentmössor idag, min ligger kvar i skolan. Hade även beställt ett champange glas med mitt namn på,  jätte fint var det :D

ska slänga upp ett kort på det sen :D

nu kilar jag tillbaka till skola, cya!

RÄDD!!

är jag för efterlyst alla jädra gubbar som jobbar där har sp jädrans bas röster så man skakar varje gång dom pratar typ, plus att det är läskig musik i eftertexten! har alltid tyckt det vart läskigt sen jag kmr ihåg och typ andra program med läskig slut musik! va väldigt rädd och paranoid när jag var mindre eller ah fram till 6an elr 7an!

Men men jag älskar äpplemos iaf! det är så jävla gott, det ör bra med gröt, flingor, I MUNKAR! och t.om. till kött! värdens bästa uppfinning creeds(?) till den som uppfann det!  försökte googla men fann inte svaret!!


JAG är så förbaskat irriterad seriöst har aldrig tidigare varit så besviken på tv:ns utbud!
antingen så är det förbaskat dans program med världens dåligaste kanal 5 för sändningen är den sämsta när det är sånt här väder  och det brusar å låter som alla sjunger och tom pratar falskt! sen är det 4 oftast alltid skit program så typ ingen idé att ens kolla. och till min räddning tänkte jag titta på 6:an eftersom de brukar ha roliga humor program NE då har någon bestämmt att det ska va svettiga karlar som springer runt å letar boll, JA fotboll! SUCK!!!!!!!
sen är det jävla me or the dog lixom Seriöst skaffar man inte hund för man klarar ansvar? seriöst har man fuckat upp en hund så är det ju fan ens egna fel? min hund är en mattegris(ist för morsgris) och gnällen som en jävla whiner men inte fan klagar ja till ett jävla program lixom där en överarbetad agility tränare tror den kan komunnisera med hundar!!!!!! fast den där cesar är duktigt tkr jag!! sen alla jävla csi och ncsi och fbi å jävla skiten hit å dit! SERIÖST DET SKULLE INTE SKADA OM DOM SLÄNGER IN ETT LITET AVSNITT MED SCRUBS!



kom inte och säg att jag är negativ eller något för det är jag inte har bara en dålig dag och vet att jag mpste sova men har ingen lust att varken sova eller dra till skolan imorgon att ligga under täcket hela dagen skulle passa mig utmärkt men NEJ det funkar ju inte så!


nu ska jag försöka hitta ngt kul på tv annars får man popp a pill å sova!


GONATT!

Din flickvän ser ut som stryk!









HAHA

säger bara en sak Guldgossen - cpfingret


så de här fingret är till dig som tvingade mig och de här fingret är till dig som dumpar mig
Jag ger dig fingret, allting du har sagt till mig jag visar nu mitt hat mot dig

så de här fingret är till dig som tror du är bättre än mig å fingret är till dig som hånar mig jag visar fingret!

onöödigt!

Skulle ju till skolan idag och fuxa lite saker men så klart va den stängd! på grund av risk för snö ras, men jag menar snön kommer ju inte smälta bort tills imorgon? :s weird skola!

sen när jag var påväg hem va det massa poliser + polis bilar på väg till redbergsplatsen (där spårvagnen åkte förbi) undra vad osm hänt såg ut som dom letade efter någon, häftigt! älskar drama och action får typ adrenalin kick utav att se poliser, ambulanser brandbil med ljud och sirener på :D haha

nu kollar jag på greys anatomy och inte långt kvar till nästa säsong börjar 3 mars :D

Undra om man skall göra middag och om man äter själv idag? så otroligt tråkigt, och på tisdag skall vovven med syster upp till sälen i dom kommande 2 mpnaderna så då blir det ännu ensamare:(

får sätta igång med någon rolig hobby typ som att sticka eller så haha, fast ska nog jobba på affärsplanen när jag är ensam så det faktiskt blir av!



Morrrn

MORRRRR på detta vädret igår va det så underbart väder och idag är det blöö


Snart ska ja till skolan en snabbis och sen till stadsbiblioteket med josse vi ska fixa projektarbetet hoho

ikv kommer glamourama det får man inte missa! fast det går ju på internet så det gär ju inget haha ska nog ta en långprmenad med vovvens sen också och skicka tillbaka skorna som var för små :(

mitt hår lever sitt egna liv idag eftersom jag inet orka torka det innan jag somna så nu är det överallt haha

men nu ska jag göra mig i ordning och sen dra till spårvagnen ;)

KRAAAAM

haha omg

hahah ligger och kollar på us marshals och min älskling ligger bredvid och snarkar som jag vet inte vad, låter som en gris som är förkyld eller full typ haha söt är han iaf ;)

hämade ett par skor jag fått från Nelly.se idag men dom var för små tyvärr så synd för dom var sjukt snygga :(

men men nu ska jag väl torka håret så det inte blir is när man går ut! alltså jag ska ut med hunden haha
sen ska jag borsta gaddarna och krypa ner under det mysiga duntäcket och värma mig!


Natti Natti

Ja det är vår i Göteborg

idag känns det som vår solen är ute och det är jävligt gött :D
va nyss ute på en promenad med hunden och det var hur skönt som hest att bara stå och götta sig i solen, men nu ska det tydigen regna massvis den kommande tiden så får väl se om det blir vår någon gång:O
hatar denna f*cking snö asså :O

men nu ska ja käka frukost chao!


OH MY GOSH!

Det slog mig hur sjukt mycket skolarbete jag har att göra!
Det stora projekt arbetet skall vara inlämnat nästa vecka och har sjukt mycket att göra pluss massa andra saker man bara varit lat med att inte göra!

så nu kommer ja tllbringa 3 dagar med att sitta som en bokmal i mina böcker eftersom vi har 2 dagarsledighet för att man skall kunna jobba med projekt arbetet!

hur ska man hinna? men man kan inte skylla på någon annan än sig själv för man varit lat och allt kommer i sista sekunden, man lovar sig varje gång att man inte skall sitta dagarna innan och plugga eller göra det efter det egentligen skall vara inne men varför sviker man sig själv hela tiden?
skärpning, är ett bra ord jag skulle behöva höra från någon!

Jag kommer bli sinnes! 3 dagar av något jag inte brukar göra... hmm får se hur det går haha men nu måste jag sätta igång! och ge hunden mat!






morn morn

ligger hemma i mn säng och kollar på våra bästa år har tittat på det programet sen jag gick i ettan, asså inte ettan på gymnasiet utan första klass! det programet är gött gammalt haha ;) men bra om man följer det!

jag är seg idag ska inte till skolan börjar bli förkyld och har en hemsk huvudvärk. ligger här med de små djuren som sover så gött, ska nog palla mig upp och göra frulle nu. fast har ju faktiskt varit ute med lille hunden och det va svena kallt!

Förresten var det på matdagboken.se jag hade blivit medlem, hade tydligen skrivit fel hehe jätte bra hemsida som är helt gratis och den är hur underbar som helst, jätte bra om man vill gå ner men även finns det för de som vill ha kvar samma vikt och även de som vill gå upp!

Mys blev det...

fast inte med vovven utan med Aramiss ist vi är så söta tsmns :)




nu ska jag nog sova jag fryser det va gött kallt ute och det är super mycket snö





jag blir tokig på katterna! dom tar min macka som ligger hä bredvid och slänger med den som en liten mus och nu leker dom med duscha draperiet... galen kvinna incoming!

sov sött det ska jag göra iaf :D


krassligt värre

vaknade upp hos darl och fick veta att inga tåg gick! hur skulle jag komma hem?  fick ringa mammsen och hennes man kom och hämtade mig :) very nice

idag har jag inte gjort något, känner mig krasslig(som resten av dagens ungdomar undrar jag hur det stavas?)
eller ah nästan ingen, var och sola får öka lite nu så man inte ser ut som en blek röd (typ räka)liten tös på balen haha det är ungefär 3 månader kvar men man vill ju bygga upp en snygg bränna som sagt. Nu ligger jag i sängen och kollar på The city.

 Så här ser det ut där jag solar!


måste tyvär meddela att jag såg det sista Greys anatomy avsnittet idag och har inga fler att kolla på :( älskar verkligen det programet så det blir en liten tår i ögat. men inte långt kvar till den nya säsongen som börjar 3 mars och även desperate housewifes! :D

kom just på att jag glömt kolla på thug love :( buhu hade sett fram emot det sen jag kom hem. men har nog för mycket tankar i huvudet men idag kommer jag sova gott :)

nu skriver jag massa strunt men ikv blir det mys med mig själv och vovven + entourage =)

Hoppas denna jä*la snön försvinner snart man för fryster ju rumpan av sig när man är ute (ärligt talat)



ÄLSKA


Sitter hos Maria!

Vi har precis kommit igång med våran affärsplan, vi har även myst & ätit chips :)

våran affärs ide är något vi har pratat om i några år nu, eftersom vi tar studenten till våren så tycker vi att det passar bra att påbörja projektet, det är ännu hemligt så man får allt vänta  med att se va det är för något ;)

förresten så har jag antagligen sommarjobb och även lite jobb innan sommaren :)

snart dags att kolla på bal + student klänning, har ingen aning om vad jag vill ha, det enda jag vet är att jag vill att den ska vara fin :) hehe

nu ska vi fortsätta spåna om våran affärside och se hur vi ska påbörja och utveckla det hela!


Kramiiis

Tröttsamt...

Med all denna snö!!!!!!!!! :(
känner sig som en iglo när man går där med sin stora jacka
idag har jag varit hurtig och t.o.m tvättar!! har hunnit med några Grey's avsnitt också :)

Snart ska jag på arbetsintervju och sen ska jag hem till Maria, får se va vi ska göra antagligen nörda framför datorn haha fixa med våra bloggar?

har blivit medlem på matklubben.se också där man skriver in vad man äter och hur man tränar så räknar den ut hur mycket man får äta och bra om man vill gå ner i vikt.

nu ska jag ut med vovven och sen får vi hålla tummarna att det går bra på intervjun



Film!

Nu ska ja ut med vovven sen blir det Grey's

ville bara lägga upp en bild på min lilla misse Aramiss som ligger och sover här med mig när jag fixar saker på datorn :D





 SLEEP TIGHT!

Ikea är snurrigt!

kom hem från IKEA nu, köpte lite små saker

  • lampa + skärm + låg energilampor har aldrig prövat innan
  • kudde, gosa syren hete den, jätte mjuk som dun kudde :)
  • stekpanna
  • chips + gammaldags cocosmunk(heter det så?) haha

Sånahär saker blir köpta när mamma ska fixa ens lägenhet!

Det första vi gjorde när vi kom till Ikea var att äta! och för en gång skulle tog jag inte köttbullar som jag älskar haha

hann bara vara där en timme så blev inte så mycket, hämtade vita filtar från mamma så nu hoppas jag det blir lite mer hem trevligt här hemma.

Nu blir det Grey´s anatomy :)


Värme!

Nu har jag varit och solat, blev ingen träning idag är inte på humör och vädret hjälper inte något vidare för att bli pigg.
men det va iaf hus skönt som helst att sola och önskar det var så varmt ute nu!







har ingen aning om vad jag ska göra nu så ringde mamma och kollade om vi kunde åka till IKEA och det ville hon så klart :) kan man fördröja tiden lite iaf
sen blir det nog Grays anatomy säsong 4 ikv när man är helt ensam.

nu ska jag äta semla och vänta på mamma :)

KATIE PRICE!



vaknade tidigt idag som vanligt! 20 över 9  gött segt
ligger i sängen och kikar runt och älskling ligger bredvid och sover :)

ska göra lite frukost nu tror jag så hjärtat får frukost på sängen, vilken darl jag är ;)

vet inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske träna och sola?    




KATIE PRICE ÄR JORDENS SNYGGASTE KVINNA, PUNKT SLUT!
  


God morgon eller?



Vaknade och trodde det var söndag, jag undrade om melodifestivalen gick i repris eftersom jag vakna 20 i 9 och undrade vad jag skulle göra nu.

Kollar på tv, det finns 3 alternativ mtv, tv shop eller sjukhuset. Jag kollar på det sista alternativet.

Har vaknat flera gånger i natt, undrar varför jag sover så dåligt?

Jag är jätte trött fast kan inte sova, tror jag börjar bli sjuk känner mig varm och ont i huvudet + magen.




jullan gullan

När jag får barn ska jag inte döpa dom till typ Greta, eller asså man vill ju inte vara en faktor till att dom blir mobbade. Asså typ döpa sitt barn till Rune eller Gunnar? eller Hans eller ah you name it! så jävla elakt det räcker väl med att man kanske får en ful unge behöver ju inte spä på med att typ döpa ungen till Ulla för alla vet va det rimmar på och små barn kan vara väldigt elaka!!! haha *humor*

titta på mitt namn bara.... Julia, jullan! omg den enda som får kalla mig det är marias pappa (och maria ibland när hon jävlas) haha bara för han gjort det sen vi börja umgås

idag är semle dagen!!!!!! men har inte ens käkat en endaste liten semla även fast det är bland det goaste som finns! med massa grädde ;D 

Och har spenderat dagen helt ensam och ingen har firat min namnsdag med mig, har bara fått några fjuttiga sms :(


har fått hem ett piller som heter vitalslim som gör att kroppen tar upp mindre fett och resten.. ja det åker med hela vägen till toan :D haha får se om det funkar har bara prova på till typ 2 veckor elr ngt sånt :p
men jag är ju inte världens smartsate kände jag när jag nu läste på förpackningen, man ska ju ta 2 tabletter  sammtidigt fast jag bara tagit 1 haha ojoj, nu får jag börja om imorgon igen!









Kolla in min goran och hennes blogg! MariaLiljeblad.blogg.se



men men nu ska man ut med vovven sen är red dragon på tv får väl underhålla mig själv genom tv, hatar att vara ensam klättrar på väggarna, kommer va ensam i 9 veckor :( det gillar jag icke!

inte riktigt sportlov

fyyy tusan vilken dålig natt,

vakna av att ja hade mardrömm, är ju helt ensam hemma så sms älsklingen som tur va han vaken fast det va mitt i natten, perfekt tajming elr vad ;)

Sen typ halv 8 är det ngt utlänskt nr som ringer mig 2 ggr och blir galen för vill sova!
sen när jag typ nästan somnat smsar mamma vid 8 eftersom det är min namnsdag idag!
och sen kom Aramis och skulle gosa, börja spinna och jag blev galen och putta bort honom, sen la han sig vid mitt ansikte och börja snarka, det va ju mycket bättre!
sen fick jag faktiskt sova till kvart över 9 då min vovve tyckte det var dags att gå ut i snön!
inte världens bästa skönhets sömn!

så fram tills nu har jag städat som en galning vart ute ett antal ggr med hunden och nu väntar jag på josse eftersom vi skall plugga, vilket vi kommre göra varje dag denna veckan... så inget lov här inte.


Har hittat en ny go låt

Kevin Rudolph - I made it



Dagen efter den stora dagen...

Igår va det ju alla hjärtans dag, det var väldigt mysigt.

På dagen va jag på stan med mamma och kollade hon shoppa loss som vanligt
jag va jätte trött eftersom ja spendera natten hos Maria och vakna typ 9 för hennes mamma hosta ihjäl sig haha ialla fall så köpte jag bara en almanacka :p

 Mamma ville köpa en ceannis väska till mig men vet inte riktigt hur jag känner för dom.. så får tänka på saken



på kvällen kom älsklingen till mig iaf och vi gjorde middag, hyrde film och köpte onyttigt och bara myste :)

Är ensam nu eftersom Anna är e sälen och ska vara där i 9 veckor så nu blir det att bo själv i stora lägenheten :(

Men men nu kommer Josefin snart hit etersom vi ska plugga och förhoppningsvis koma en bra bit på vägen med vårat projekt arbete!

Puss


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0